Despre noi

Cine suntem.

Compania noastra a aparut pe piata in luna iunie 2008. De atunci si pana astazi ne facem prezenti oriunde este nevoie de o solutie HVAC profesionala fie vorba de cladiri de birouri, restaurante, cafenele, hoteluri, cluburi, sali de joc, casino-uri, spatii comerciale sau alt tip de locatii.

Plecand de la ideea de aer proaspat, va oferim o gama larga de ventilatoare de tip rezidential, comercial si industrial. Fie ca este vorba de aerisitul bailor, a bucatariilor restaurantelor sau a oricarui tip de spatiu comercial, echipele noastre sunt specializate in implementarea solutiilor de ventilatie si climatizare.

Echipamentele de ventilatie si climatizare sunt profesionale, sunt echipamente noi cu tehnologie de ultima generatie si garantate de catre compania noastra. De altfel, oferim intretinere si service pentru orice tip de echipament de climatizare sau ventilatie comercializat sau nu de catre noi.

Clima Horeca ajunge in locatia dvs. pentru a va satisface nevoia de aer proaspat, aer rece sau aer cald prin intermediul site-ului www.climahoreca.ro unde veti gasi echipamente de climatizare si ventilare a aerului de diferite dimensiuni, branduri, tipuri si capacitati.

In functie de bugetul alocat proiectului dvs, veti beneficia de cele mai sigure si eficiente echipamente HVAC si de cele mai bune servicii din domeniul climatizarii sau a ventilatiei. Pe langa aparatele de aer conditionat sau orice alt tip de echipament de climatizare clasic de tip on / off si inverter, www.climahoreca.ro comercializeaza statii de tratare a aerului, sisteme de ventilatie si tratare a aerului cu recuperare de caldura, chillere, hote profesionale fabricate din inox sanitar.

In baza unui contract, Clima Horeca ofera servicii de mentenanta pentru echipamentele HVAC, punand la dispozitia dvs. servicii de cea mai buna calitate pentru echipamentele instalate deja in locatia dvs.

Cum procedam:

In urma unei convorbiri telefonice cu unul dintre operatorii nostri, stabilim o intalnire cu dvs la sediul nostru sau chiar la locatia unde este necesar un sistem de ventilatie sau de climatizare. Se iau masuratori, la cerere se face un proiect pentru lucrarile ce urmeaza a fi executate, se intocmeste oferta de pret pentru echipamentele necesare sistemului de ventilatie sau climatizare, se semneaza contractul cu beneficiarul dupa care are loc livrarea echipamentelor si a materialelor necesare instalarii si inceperea instalarii echipamentelor care vor improspata, climatiza si ventila spatiul destinat implementarii proiectului.

In general. garantia oferita pentru produsele noastre este intre 2 si 5 ani pentru echipamente de climatizare si ventilatie si intre 1 si 2 ani pentru manopera. Pe langa aparate de aer conditionat si ventilatoare profesionale, Clima Horeca foloseste la instalarea acestor tipuri de echipamente materialele profesionale, de calitate superioara, pentru ca acestea sa reziste in timp impotriva intemperiilor sau impotriva altor daunatori.

Care sunt tipurile de spatii in care implementam sisteme de climatizare si ventilatie?

Implementam sisteme de climatizare si ventilatie in orice tip de spatiu comercial, in orice localitate din Romania, dupa cum urmeaza:

 1. Climatizare si ventilatie birouri – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 2. Climatizare si ventilatie restaurante – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 3. Climatizare si ventilatie cafenele – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 4. Climatizare si ventilatie sali de evenimente – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 5. Climatizare si ventilatie corturi pentru evenimente – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 6. Climatizare si ventilatie spatii de productie – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 7. Climatizare si ventilatie spatii comerciale – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 8. Climatizare si ventilatie crescatorii animale – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 9. Climatizare si ventilatie depozite farmaceutice – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 10. Climatizare si ventilatie service-uri auto / moto – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 11. Climatizare si ventilatie cluburi – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.
 12. Climatizare si ventilatie hale comerciale si industriale, fabrici si uzine – echipamente, materiale, manopera si garantie.
 13. Sisteme de evacuare in caz de incendiu – productie tubulatura, livrare, montaj, punere in functiune.
 14. Evacuare aer viciat bucatarii profesionale – hote din inox, tubulatura, ventilatoare, montaj, punere in functiune.
 15. Camere refrigerare profesionale – agregate frig, constructie completa camera, instalare si punere in functiune, garantie.
 16. Camere congelare profesionale – agregate frig, constructie completa camera, instalare si punere in functiune, garantie.
 17. Sisteme dezumidificare piscine – zone spa – echipamente, productie tubulatura, grile ventilatie si climatizare, livrare si punere in functiune, garantie.

Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie pentru orice implementare si cea mai indicata solutie pentru un sistem HVAC.

Contact telefonic Clima Horeca: 0731004156 / 0758546903

Contact email Clima Horeca: climahoreca@gmail.com

Call Now Button